|
|
| Author | Message |
|---|
Baby Dee_Monk Europa Admin

Registration: 2009-11-23 GzWorld Level:  Gamezer Team: 
 | Subject: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:41 | |
| Prljavo Kazaliste 17 ti je godina tek
Cemu ti pocrvenis kad neki ti momak pokloni zeljni cvijet
Cemu ti pocrvenis kad kaze da voli te kao citav svijet
Ne brini pred tobom stoji zivot stoji cijeli vijek 17 ti je godina tek
Ako ti vidis nekoga momka gdje misli na drugu ceznjom svom ako ti mislis nesretna da si jer toliko drag je srcu tvom
Ti ne znas sto je ljubav jos da li dobro ili zlo a kad s godinama dodje cas ti saznat ces to
Cemu ti pocrvenis kad neki ti momak pokloni zeljni cvijet
Cemu ti pocrvenis kad kaze da voli te kao citav svijet |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:43 | |
| Prljavo Kazaliste
449 (Svaki put kad odlazis)
Te sam noci kasno stigao u svoj hladan privatan pakao 449 da okrenem, al' nemam snage ruke da pokrenem
Kod kuce nekako mi je najteze sve, bas sve me podsjeca na tebe od tuge predugo se umire a ti da barem pitas za mene
Svaki put kad odlazis komadic mene ko da odnosis ko odnosis svaki put kad odlazis sve moje snove ko da porusis ko da porusis
Te sam noci kasno stigao Zagreb vec je mirno spavao 449 da li da okrenem al' nemam snage ruke da pokrenem |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:46 | |
| Prljavo Kazaliste
A ti idi
A ti idi i s nekim drugim nadji sto sa mnom nisi nikada aha, aha samo idi i bar se dobro snadji sto sa mnom ne bi nikada aha, aha
I nije za me tvoje zlatno ordenje jer na tvom putu ja sam samo kamenje
Na kraj svijeta vodis me pa me tamo ostavljas, pa me ostavljas na kraj svijeta vodis me pa me tamo ostavljas, zasto me ostavljas
A ti idi i tiho nocas sidji po mojim mokrim stubama aha, aha bolje idi i jos jednom mi pokazi da tek sam kap u vodama aha, aha
I nije za me tvoje zlatno ordenje jer na tvom putu ja sam samo kamenje |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:48 | |
| Prljavo Kazaliste
Ako odlucis
Ako odlucis da me ostavis slomit ces mi srce jer niceg mojega nema u meni nema osim tebe
Ako odlucis da zaboravis slomit ces mi srce jer niceg tvojega nema u tebi nema osim mene
Lako je znam, otici a sto ces s tim, postici
Ja mogu i sam al' kasno je znam sad za rastanke
Ako odlucis da me ne volis slomit ces mi srce jer nema nicega izvan ljubavi nema osim sjene
Ako odlucis da me prevaris slomit ces mi srce jer nema nikoga da ti oprosti nema osim mene
Lako je znam, otici a sto ces s tim, postici
Odluci, odluci kasno je za sve |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:51 | |
| Prljavo Kazaliste
Ako trazis nekoga
Ako trazis nekoga, nekoga za setanje onda ja sam covjek za tebe imam sedam milja duge korake lake kao oblake
Ako trazis nekoga, nekoga za plakanje onda ja sam rame za tebe
Uzmi me, to je sudbina ima zena koje zakljucaju srce poput dragog kamena
Ako trazis nekoga, nekoga za cuvanje onda imam ruke za tebe i za tvoje vrelo celo, dlanove meke kao jastuke
Ako trazis nekoga, nekoga za zauvijek onda tvoj sam covjek oduvijek |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:53 | |
| Prljavo Kazaliste
Anarhist
Sa la, la, la, la, la, la
Ja nisam nikad volio satove iz matematike bjez'o sam u podrum slusao sam bendove
Volio sam Azru Parafe i Pankrte volio sam kad gitare bas i bubanj zaprase
Jer ja sam anarhist, anarhist pankrt, pankrt, iludist
Ja nisam nikad voli satove iz matematike vucar'o sam gitaru kao Strummer sis'o se
Misljenja su tudja oduvijek me gnjavila u mom svijetu vrijede samo moja pravila
Sa la, la, la, la, la, la
Ja nisam nikad volio satove iz fizike polet mi je bio nesto poput biblije gdje su danas oni buntovnici od nekad skinuli kravate, barem tajno ponekad |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:55 | |
| Prljavo Kazaliste
Beznadni slucaj
U pomoc zvao sam sve duso doktore, svecenike, gatare da kazu sto mi je, od cega bolujem nista mi ne pomaze
Ja hodam kao u snu, pricam u bunilu pjevam neku glupu pjesmicu Hare Krisna, Hare Rama ma ljudi sto se dogadja
Beznadezan slucaj duso beznadezan slucaj ljubavi beznadezan slucaj duso beznadezan slucaj to smo mi
Jer ja prob'o sam sve duso savjete, ljubavne recepte juhu od kornjace, spanjolske musice al' nista mi ne pomaze
U pomoc zvali smo sve duso doktore, svecenike, gatare da kazu sto mu je, od cega boluje nista mu ne pomaze |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:57 | |
| Prljavo Kazaliste
Bit ce bolje
Turu-tu-tu-tu-tu, bit ce bolje
Sreo sam je jednog dana na ulici kraj ducana sanjala je o demonstracijama tjesila me da bit ce bolje za nas oboje, za nas oboje
Bila je pravi hippy vjerovala u djecu cvijeca mrzila je nasilje voljela parole
Znala je samo parole da bit ce bolje nije me uvjerila u to
Nije me uvjerila u to, ne, ne, ne.... |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 06:59 | |
| Prljavo Kazaliste
Bjezi ptico od mene
O, bjezi ptico od mene ne nisam ja za tebe ja sam samo bitanga ne mogu sad bez skitanja
O, bjezi ptico od mene ne volim duge rastanke dok teku suze niz obraze ne nije to za mene
Ma ptico pobjegni, vrata zatvori suze obrisi i sve zaboravi ptico pobjegni, vrata zatvori suze obrisi
O, bjezi ptico od mene ne volim duge rastanke dok teku suze niz obraze o, bjezi ptico od mene |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 07:02 | |
| Prljavo Kazaliste
Budala malena
O o o, k'o da me netko pitao da li bi se rodio ma da me barem pitao
O o o, divno sam uzivao u bazenu maminom fino sam se kupao
Kad me neki klipan bas za glavu primio i na ovaj ruzan svijet iznio
A ja, a ja, budala malena bio sam iz protesta plakao jer sam odmah svatio
A ja, a ja, bio sam gorko plakao bio sam odmah ljudi shvatio da sam ovdje najebo
A a a, pa ona strasna rodbina pa reci srce malo ah pa reci tetama pa pa
Ma koji me je klipan bas za glavu primio i na ovaj ruzan svijet iznio |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 07:05 | |
| Prljavo Kazaliste
Bye, Bye
Zakock'o sam svoje cipele kod Osijeka zadnji komad odjece, pa na vlak preko Pakraca, do Zagreba zna me svaka stanica zna me svaka stanica
Ja nikada nemam kofera i putujem sa spilom karata zaboravljam zenu, kumove tri pa jednu bolju kartu za mene
Bye, bye kazem svima bye, bye kazem prijateljima Bye, bye masem svima ja zivim u vlakovima
Zakock'o sam kod Splita zlatni sat pa na vlak Knin je krasan grad kod Gospica malo odrijemam za Karlovac prste odmaram tu prste odmaram
Ja nikada nemam kofera i putujem sa spilom karata zaboravljam ljubav, kumove tri pa jednu bolju kartu za mene
Jutro je odavno svanulo kada sam cvijece s groblja ukrao pa na tvoja vrata kucao oprosti, vlak je malo kasnio... |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 07:07 | |
| Prljavo Kazaliste
Cobra Tref
Tog decka stvarno srcem voljeli smo svi kazu da su ga pred jutro ubili jer tu noc pikova ga dama nije htjela k'o da ga je proklela
Nosio je cipele od zmijske koze malo izlizane od ceste tucnjave s ljudima sto bijesni su na sve surovi od rakije
Ako umrem, neka umrem kao Cobra Tref
Imao je srce ulicnog heroja i na licu osmijeh djeteta to sto ima to sa svima podijeli k'o i sva sirotinja.
Prvih dana one nove godine dok su jelke bile jos okicene dao mi je svoje sretne cipele kao da je znao sve
Nije znao sigurno da Bog postoji al' je bio siguran da doci ce i u neki neocekivani sat tvoje ime ipak sapnut ce
Tog decka stvarno srcem voljeli smo svi kazu da su ga pred jutro ubili kao da zagonetke sve je rijesio samo se nasmijesio... |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 07:14 | |
| Prljavo Kazaliste
Crno bijeli svijet
Moje ime je Davorin Bogovic a ovo sve oko mene to je crno bijeli svijet
Crno bijeli svijet, crno bijeli svijet crno bijeli svijet, crno bijeli svijet crno bijeli svijet, crno bijeli svijet
Crno bijeli televizori rijetki nocni tramvaji moja bijela devojka uvozni ekskluzivni programi mama, tata, pas i kravata vata, vata, vata |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 07:17 | |
| Prljavo Kazaliste
Dan za danom
Stojim na uglu i brisem cipele promijenila se ulica druge armije tu sam nekad cek'o prijatelje svoje vjerne ratnike
I kad bi kod kuce bilo najgore i kad bi mi trebalo rame za plakanje tu sam nekad cek'o prijatelje a danas nitko nece doc'
Dan za danom uvijek ista stvar, uvijek ista stvar kotrljam se gradom kao snjezna lavina, kao snjezna lavina
I kad bi kod kuce bilo najgore i kad bi mi trebalo rame za plakanje tu sam nekad cek'o prijatelje a danas nitko nece doc' |
|
 | |

| Subject: Re: ^^^Ko to tamo peva^^^ 28/3/2010, 07:19 | |
| Prljavo Kazaliste
Dani ponosa i slave
Sezdeset i osme otac me je odnio na stadion tad se srcem igralo obrazom se placalo
Danas igraci misle na novac i na sebe navijaci malo tuguju a nas ko bas *ebe
Dani ponosa i slave sada bljeste, sada sjaje za nas dani ponosa i slave sada bljeste, sada sjaje
Devedeset i prve odes sam u rat pobjednik se vraca kuci kao slomljen stap
Pivo po pivo sjecanja jedan za sve, svi za jednoga bili smo bolji ratnih godina ajmo drusto kuci, zenama
Danas ucim sina hodati prvi korak je najvazniji pobjede su porazi kad se obraz pogazi
Pivo po pivo sjecanja jedan za sve, svi za jednoga bili smo bolji ratnih godina ajmo drusto kuci, zenama |
|
 | |
|