Subject: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Fri 2 Dec - 9:19
★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★
OVA TEMA JE ZAMISLJENA TAKO, DA UKOLIKO ZELITE POZELETI NEKOME LEPE TRENUTKE UZ ODREDJENU PESMU, NA PRAVOM STE MESTU.......... NE PLACA SE NISTA, LEPE RECI I PESMA JE DOVOLJNA
★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Fri 2 Dec - 9:42
Dobro dosli dragi prijatelji kad vec,svratite u kaficu na.kaficu,sokic,kolac pa i neku rakiju a zasto ne i ovde ,ceka vas dobra MUZIKA,ZELJE,POZDRAVvviiii...
SEVDAH BABY
Registration: 2011-11-10 Gamezer Team:
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Fri 2 Dec - 10:53
______________________________________________________________________________________ [You must be registered and logged in to see this link.]
SRETAN JE ONAJ KO IMA SRECU SKIM DA PODIJELI
SEVDAH BABY
Registration: 2011-11-10 Gamezer Team:
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Fri 2 Dec - 10:55
SEVDAH BABY wrote:
sta velis braco,hanka legenda jos samo da pjeva o ulju nesto
______________________________________________________________________________________ [You must be registered and logged in to see this link.]
SRETAN JE ONAJ KO IMA SRECU SKIM DA PODIJELI
TS Jana
Registration: 2011-11-09 Gamezer Team:
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Fri 2 Dec - 15:09
______________________________________________________________________________________ COVEK BEZ MASTE JE COVEK BEZ KRILA [You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Fri 2 Dec - 15:15
laku noc ljubavi, someni me u molitvi kao sto tvoje ime ja spominjem u pesmama ....♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
______________________________________________________________________________________ **************************************************************************** Ako mrzis mene, koju neznas, koliko tek mrzis one koje znas...♥♥♥
Maki
Registration: 2011-10-13 Gamezer Team:
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Fri 2 Dec - 15:28
♥ ...Uzmi mi suze, bar dan da ne plachem... Uzmi mi ruke, jer zhele da te zagrle... Sanjaj bar jednom moj san, tada shvatices sve... Uzmi mi srce, vidi kol'ko mi nedostajesh ... ♥ ♥
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Sun 4 Dec - 10:19
moje, moje
______________________________________________________________________________________ **************************************************************************** Ako mrzis mene, koju neznas, koliko tek mrzis one koje znas...♥♥♥
TS Jana
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Sun 4 Dec - 10:26
Ajmo ljudi malo da zivnemo inace ce pomisliti da smo najtuzniji tim na forumu!!! Samo za drustvo iz coska!!!
______________________________________________________________________________________ COVEK BEZ MASTE JE COVEK BEZ KRILA [You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />
TS Jana
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Mon 5 Dec - 9:12
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Mon 5 Dec - 15:44
cik pogodi ♥♥♥♥
Maki
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Wed 7 Dec - 12:28
Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se želja ispunila! Nek te kroz život sreća i zdravlje prati, lepših ti želja ne mogu dati! Sreco moja Sretan rođendan sve najbolje od ♥ ti zelii ti tvoja mama...Volim te i ljubim najvise na svetu....
Maki
Subject: Re: ★★★★★ MUZICKE ZELJE ★★★ CESTITKE ★★ I ★★ POZDRAVI ★★★★★ Wed 7 Dec - 12:32